naaimachineDriehonderd jongeren uit sloppenwijken, die niet in staat zij regulier onderwijs te volgen, krijgen de kans om een vak te leren. De eerste stap richting een zelfstandig bestaan!

Lees meer...

moestuin1Op Ashalayam in Calcutta leren voormalig straatkinderen op een duurzame manier groenten en fruit te verbouwen. Het geeft toekomstperspectief aan 150 jongens.

Lees meer...

corona'Wij zijn banger voor de honger dan voor het virus". Deze uitspraak horen we veel. De totale lockdown in het land van 1,3 miljard inwoners heeft grote gevolgen voor vooral de allerarmsten.

Lees meer...

girl 3717166 1920

Eduwijs, een sociale onderneming werkzaam in het onderwijs in Nederland, steunt onze stichting met een vaste bijdrage, waardoor hulpverleners in India hun werk goed kunnen uitvoeren.

Lees meer...

DSCN0548 kleinSinds een half jaar ondersteunen we een kinderrechten helpdesk in Bangalore. Een juridisch medewerker begeleidt slachtoffers van o.a. kinderarbeid en kinderprostitutie.

Lees meer...

LifeSkillsDe training 'life skills' is van groot belang voor de ontwikkeling van straatkinderen naar zelfstandige volwassenen. Het draagt bij aan de emotionele ontwikkeling. 
 

Lees meer...

Sponsors

haella zw      hofstee             ASN grijs      Mutthatara grijs             Pelgrimshoeve grijs                Logo Mijndomein

logovoeteninaardezwartwit               logosnickersdebruijnzwartwit          youbedogrijs           WILDE GANZEN LOGO 2019 ZwartWit       vastenactie grijs